- in oala se pune uleiul la prajit si se caleste ceapa;
- cand ceapa este maronie, se adauga condimentele (turmeric, sare, piper, ardei iute, etc.) si se lasa in continuare 1-2 minute sa se caleasca;
- se adauga cartofii taiati cubulete si se amesteca 1-2 minute cu ceapa si condimentele;
- se adauga apa - approx. 250 ml;
- se lasa la fiert pana cand cartofii sunt destul de moi (dupa gust); pe la jumatatea timpului de fierbere, se adauga spanacul sau rapini si se lasa sa scada;
- la sfarsit, se aduaga iaurtul dupa gust si se lasa la foc mai mic approx. 5-10 minute pana cand amestecul devine omogen.
- se serveste cu paine sau orez;
- muraturile (castraveti, gogosar) in otet, ca si o salata ar fi excelente servite la aceasta mancare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii