Se fierb cartofii in coaja. Cand sunt calduti se decojesc si se lasa la racit. Se taie sunca in fasiute si ouale in felii cu aparatul de feliat ou. Se taie cartofii felii si se aseaza pe fundul vasului cat sa acopere bine fundul lui. Desupra lor se pune jumatate de sunca, peste sunca se pun jumatate din ciuperci si se rade o biluta de mozarella.Peste mozarella se pun 3 oua feliate si se pune jumatate de unt si jumatate de smantana. La urmrtorul rand se procedeaza la fel. Vasul se baga la cuptor si se tine pana se evapora zerul lasat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii