Se fierb cartofii in coaja. Cand sunt calduti se decojesc si se lasa la racit. Se taie sunca in fasiute si ouale in felii cu aparatul de feliat ou. Se taie cartofii felii si se aseaza pe fundul vasului cat sa acopere bine fundul lui. Desupra lor se pune jumatate de sunca, peste sunca se pun jumatate din ciuperci si se rade o biluta de mozarella.Peste mozarella se pun 3 oua feliate si se pune jumatate de unt si jumatate de smantana. La urmrtorul rand se procedeaza la fel. Vasul se baga la cuptor si se tine pana se evapora zerul lasat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii