autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi italieni

Autor: Crina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crina (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 martie 2012

Ingrediente
5-6 cartofi, 100 g parmezan ras, ulei de masline, patrunjel dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Mai intai incingem cuptorul la 200 grade. Apoi se taie cartofii pai exact ca atunci cand faci cartofi prajiti. Se lasa cateva minute in apa, pentru a mai iesi din amidon.

Se aseaza intr-o tava pentru cuptor, se pune parmezanul ras, se stropeste cu putin ulei de masline, iar la final se pune patrunjelul taiat nu foarte marunt.

Se pun in cuptorul incins, timp de 40-45 de minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi italieni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata nicoise

Salata nicoise

Prezint doar poza. Din nou fara dressing la mine si din nou fiecare e liber sa mai aduca imbunatatiri.

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive
Tarta vegetala cu dovlecei si vinete

Tarta vegetala cu dovlecei si vinete

Intr-o tigaie caliti ceapa tocata cu usturoiul(eu l-am lasat intreg)cu 2 linguri de ulei;caliti la

6 voturi    3 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 100 g parmezan ras
  • ulei de masline
  • patrunjel dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")