Mai intai incingem cuptorul la 200 grade. Apoi se taie cartofii pai exact ca atunci cand faci cartofi prajiti. Se lasa cateva minute in apa, pentru a mai iesi din amidon.
Se aseaza intr-o tava pentru cuptor, se pune parmezanul ras, se stropeste cu putin ulei de masline, iar la final se pune patrunjelul taiat nu foarte marunt.
Se pun in cuptorul incins, timp de 40-45 de minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii