autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi italieni

Autor: Crina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crina (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 martie 2012

Ingrediente
5-6 cartofi, 100 g parmezan ras, ulei de masline, patrunjel dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Mai intai incingem cuptorul la 200 grade. Apoi se taie cartofii pai exact ca atunci cand faci cartofi prajiti. Se lasa cateva minute in apa, pentru a mai iesi din amidon.

Se aseaza intr-o tava pentru cuptor, se pune parmezanul ras, se stropeste cu putin ulei de masline, iar la final se pune patrunjelul taiat nu foarte marunt.

Se pun in cuptorul incins, timp de 40-45 de minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi italieni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fasole cu usturoi si verdeata

Fasole cu usturoi si verdeata

Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi se pune la fiert. Inainte de servire, se lasa, cateva

4 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive
Ciuperci cu maioneza

Ciuperci cu maioneza

Ciupercile se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare pt 10 sau 15 minute. Dupa

12 voturi    22 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 100 g parmezan ras
  • ulei de masline
  • patrunjel dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu parizer si legume