autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi italieni

Autor: Crina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crina (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 martie 2012

Ingrediente
5-6 cartofi, 100 g parmezan ras, ulei de masline, patrunjel dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Mai intai incingem cuptorul la 200 grade. Apoi se taie cartofii pai exact ca atunci cand faci cartofi prajiti. Se lasa cateva minute in apa, pentru a mai iesi din amidon.

Se aseaza intr-o tava pentru cuptor, se pune parmezanul ras, se stropeste cu putin ulei de masline, iar la final se pune patrunjelul taiat nu foarte marunt.

Se pun in cuptorul incins, timp de 40-45 de minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi italieni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ardei grasi pane

Ardei grasi pane

Ardeii se spala, se sterg bine si se pun la copt intr-o tigaie, cu ulei. Ii intoarcem pe toate partile,

6 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 100 g parmezan ras
  • ulei de masline
  • patrunjel dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza