autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi italieni

Autor: Crina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crina (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 martie 2012

Ingrediente
5-6 cartofi, 100 g parmezan ras, ulei de masline, patrunjel dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Mai intai incingem cuptorul la 200 grade. Apoi se taie cartofii pai exact ca atunci cand faci cartofi prajiti. Se lasa cateva minute in apa, pentru a mai iesi din amidon.

Se aseaza intr-o tava pentru cuptor, se pune parmezanul ras, se stropeste cu putin ulei de masline, iar la final se pune patrunjelul taiat nu foarte marunt.

Se pun in cuptorul incins, timp de 40-45 de minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi italieni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri din dovlecel si sunca

Rulouri din dovlecel si sunca

Din feliile de sunca taiem atatea fasii lunguiete, cate rulouri dorim, de asemenea taiem dovlecelul

2 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive
Oua prajite cu castravete in stil chinezesc

Oua prajite cu castravete in stil chinezesc

Prima data se pregatesc legumele, pt ca prepararea retetei in sine, dureaza cateva minute. Asadar,

2 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 100 g parmezan ras
  • ulei de masline
  • patrunjel dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Fenicul pane