Cartofii se curata si se spala.
Carnea se spala. daca faceti cu carne de porc prajiti un pic carnea intr-o tigaie cu putin ulei, la fel si daca faceti cu carne de vita. carnea de pui nu necesita nici fierbere nici prajire anterioara.
Intr-o tava (recomand ena-se face intr-un timp mai lung dar muuuuult mai bun) se pune ulei cam un sfert de tava. se pun cartofii in tava, si apoi carnea (la porc si vita cu tot cu uleiul din tigaia in care ati prajit, si puneti mai putin inainte in tava).
Preparati un sos din usturoilu pisat si frecat cu putina sare, piper, 1 lingura si 1/2 bulion sau suc de rosii o cana si apa cat sa acopere cartofii si cat de cat carnea in tava.
Lasati la cuptor pana se fierb cartofii si canea.
O sa obtineti un sos in tava pe langa cartofi si carne extraordinar (full colesterol dar....)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii