Se taie cartofii ca pentru cartofi prajiti(insa nu foarte subtiri deoarece se vor farama).
Se unde o tava cu ulei.Se pun cartofii in tava,apoi se adauga carnea deasupra.Printre toate acestea se strecoara catei de usturoi.Se presara sarea si piperul/condimentele.Intr-o cana se amesteca o cana de apa calduta cu 1 lingura de bulion si se pune peste ingrediente.Se da la cuptor la la 180 de grade pentru 10 minute.Apoi se scot si se toarca si vinul (alb pentru pui si rosu pentru vita sau porc).Se mai dau la cuptor pana la se rumeneste carnea si mai scade vinul.
Se servesc asezonati cu o salata si un pahar de vin (neaparat fierbinti).
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii