Cartofi la cuptor cu carnati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cartofi la cuptor cu carnati

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 10oua
  • 250 cascaval
  • o bucata carnati afumat
  • 100 gr mazline
  • ulei
  • 3 linguri de smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja si 9 oua separat.Dupa ce s-au fiert si racit le curatam bine de coaja.Intr-o tigaie punem pe fund un pic de ulei si razalim prin ochiul mare un strat de cartofi sa acopere bine tot.Urmatorul strat este din 3 oua tot razalite prin ochiul mare.Dupa ce s-a acoperit bine cu ou punem un pic de sare peste stratul format.Adaugam cartatul taiat feliute subtiri si deasupra razuim cascaval si s-a format primul strat,dupa care incepem din nou un strat de cartofi,oua,sare,carnati si cascaval cam 3 straturi.La final intr-un castron spargem oul ramas si il batem bine cu 3 linguri de smantana,sare si piper. Taiem bucatele mici mazlinele si le punem peste straturile de cartofi cu ou si la final punem compozitia de smantana deasupra si bagam la cuptor pana se face o crusta frumos rumenita.Se poate servii cu smantana,muraturi,salata.Merita incercat!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise