Se curata cartofii,se taie felii,se spala dupa care se sareaza.Carnea de miel se taie in bucati potrivite,se spala,se sareaza si se condimenteaza putin.Intr/o tava se pune uleiul si apa,dupa care se aseaza cartofii in strat uniform peste care asezam carnea de miel.Intre bucatile de carne de miel punem citiva catei de usturoi si citeva fire de patrunjel verde sau leustean,facultativ.Deasupra tavii se pune folie de staniol,care se stringe bine pe linga tava.Introducem tava la cuptor,la un foc potrivit si lasam cca 1 ora.Se scoate tava ,se indeparteaza folia,se intorc bucatile de carne de miel si se mai lasa la cuptor cca 20 de minute.Se scoate din cuptor si se infasoara din nou cu folia de staniol pina la servire.Se servesc cu salata verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii