Cartofii ce surata si se taie rondele.
Kaiserul si carnatul se taie bucati.
Se unge un vas de yenna cu unt si se pune un strat de cartofi, se condimenteaza, carnati, un strat de cartofi, se condimenteaza, un rad de kaiser si iarasi cartofi.
Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 40 min.
Smantana se amesteca cu ouale , se scot cartofii de la cuptor se pune smantana si se mai dau 10-15 min la rumenit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii