Cartofi la cuptor cu oua si cas

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cartofi la cuptor cu oua si cas

Ingrediente

  • 500 - 600g cartofi
  • citeva felii de cas proaspat
  • 3 oua de casa
  • 200g smintina
  • 0 lingura de faina
  • o legatura de marar
  • sare, piper
  • boia dulce (daca doriti)

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare.

Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o tava termorezistenta unsa cu unt. Peste ei pun feliile de cas si se presara boia dulce (pentru culoare).

Ouale se bat cu smintina, faina si mararul tocat marunt, apoi se toarna peste cartofi. Se condimenteaza dupa gust.

Se da la cuptorul incins la rumenit pentru 10 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise