Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare.
Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o tava termorezistenta unsa cu unt. Peste ei pun feliile de cas si se presara boia dulce (pentru culoare).
Ouale se bat cu smintina, faina si mararul tocat marunt, apoi se toarna peste cartofi. Se condimenteaza dupa gust.
Se da la cuptorul incins la rumenit pentru 10 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii