Cartofii se curata de coaja(sau se spala f bine), se taie pai si se lasa in apa, in sita, aproximativ 15 minute, apoi se scot si se lasa 1 minut inveliti intr-un servet absorbant de bucatarie. O tava de cuptor se unge cu ulei de masline, se adauga condemintele (orice vreti, depinde de gusturi), cartofii si se amesteca bine sa fie patrunsi toti cartofii. Deasupra se rade parmezanul (sau ce aveti), se pune patrunjelul, untul taiat cubulete si se mai stropeste cu putin ulei.
Totul se da la cuptor 40 - 45 minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii