Pulpele de pui se spala, se curata si se pun la fiert separat circa 20 min. Se curata cartofii, se taie ca pentru cartofi prajiti doar ca putin mai grosi. Intr-un castron se pune o lingura de bulion, se amesteca cu apa pana se dizolva, se adauga putina sare, putin oregano, iar intre timp se curata 2-3 catei se usturoi, se piseaza si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se ia portocala, se curata de coaja o parte din ea si se stoarce zeama in castron, amestecandu-se bine (de preferat portocala sa fie dulce). Intr-o tava se adauga ulei, se aseaza cartofii taiati, se pun si pulpele pe jumatate fierte, se toarna compozitia din castron peste si se introduce in cuptorul incalzit. Se da la foc mediu si se lasa la fiert pana cand pulpele si cartofii sunt gata. Se serveste cald, cu salata se sfecla rosie!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii