Pulpele de pui se spala, se curata si se pun la fiert separat circa 20 min. Se curata cartofii, se taie ca pentru cartofi prajiti doar ca putin mai grosi. Intr-un castron se pune o lingura de bulion, se amesteca cu apa pana se dizolva, se adauga putina sare, putin oregano, iar intre timp se curata 2-3 catei se usturoi, se piseaza si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se ia portocala, se curata de coaja o parte din ea si se stoarce zeama in castron, amestecandu-se bine (de preferat portocala sa fie dulce). Intr-o tava se adauga ulei, se aseaza cartofii taiati, se pun si pulpele pe jumatate fierte, se toarna compozitia din castron peste si se introduce in cuptorul incalzit. Se da la foc mediu si se lasa la fiert pana cand pulpele si cartofii sunt gata. Se serveste cald, cu salata se sfecla rosie!
Pofta buna!
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeuraDescopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempuraRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii