Reteta postata pe: 23 mai 2008
Ingrediente
1 kg cartofi, 100 g costita afumata, 50 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, 4 catei de usturoi, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se spala cartofii si se fierb in coaja. Se curata, se taie felii subtiri. Se freaca bine cu usturoi o forma, se asaza un rind de cartofi, un rind de costita taiata feliute subtiri. Se acopera cu un alt rind de cartofi si deasupra se toarna un sos alb facut din unt, faina, sare, lapte si piper. Se coace pina se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi la cuptor cu usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
1)Carnea se condimenteaza cu sare, piper,chimion,dafin,usturoiul pisat,boia,pasta de ardei si vin.Se
19 voturi
9 comentarii
1h
Se spala bine cartofii,si se taie cuburi mai mari .Intr-un vas se amesteca aproximativ 4-5 linguri
12 voturi
5 comentarii
1h 25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010
O bunatate !