Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg. cartofi, 1 dl ulei, sare, boia de ardei dulce, putin piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se aleg cartofi potriviti de mari, se curata de coaja, se spala, se zvinta cu un servet si se taie in doua. Se ung apoi cu ulei, se presara cu sare, boia, piper si se asaza in rinduri pe o tava unsa bine cu ulei. Se dau la cuptor sa se rumeneasca, cca 25 minute.
Se servesc imediat la fripturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la minut" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010
Super !