Se curata cartofii,se spala si se taie felii subtiri.Se lasa sa se usuce pe un prosop de bucatarie.Ardeii se spala,se curata de pielite si de samburi si se taie felii.
Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei de masline se pun cartofii si se prajesc cam 20 de minute pana devin crocanti,se adauga ardeii si se prajesc impreuna,se condimenteaza.Se taie cuburi branza, se adauga in tigaie se lasa un pic si se poate servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii