CARTOFI MARSEILLAISE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Kg. cartofi mici albi
  • 3 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • tarhon verde
  • suc de lamaie
  • sare.

Mod de preparare

1 Kg. cartofi albi mici/noi se fierb in coaja, se curata se stropesc cu 3 linguri de ulei si se presara cu sare, 2 catei de usturoi tocati, 1 ceapa taiata rondele fine, patrunjel verde si tarhon tocate marunt. Stropiti cu sucul de lamaie si dati la cuptor. Serviti-i calzi simpli sau ca garnitura la peste la gratar sau chiar la fripturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise