Se curata si se rad cartofii,se fierb si se scurg.
Intr-un castron, se bate branza de vaci cu oul,cimbrul,sarea,piperul si se adauga cartofii.
Se pun intr-un vas de yenna pentru a fii bagati in cuptor.
Se taie telemeaua in feliute si rosiile in rondele.
Se dispun rondelele de rosii in vas(deasupra amestecului de cartofi),iar deasupra se pun feliile de telemea cu linguritele de unt.Undeva la mijloc sunt rosiile.
Se pune vasul in cuptor, cat sa se topeasca branza.
Se serveste calda. Pofta buna !!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii