Cartofi muntenesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 Gr branza proaspata de vaci.
  • 1 Ou.
  • 4 Cartofi mari.
  • 100 Gr telemea de vaca.
  • 3 Rosii.
  • 2-3 Lingurite de unt.
  • Sare,piper roz proaspat macinat,cimbru.

Mod de preparare

Se curata si se rad cartofii,se fierb si se scurg.

Intr-un castron, se bate branza de vaci cu oul,cimbrul,sarea,piperul si se adauga cartofii.

Se pun intr-un vas de yenna pentru a fii bagati in cuptor.

Se taie telemeaua in feliute si rosiile in rondele.

Se dispun rondelele de rosii in vas(deasupra amestecului de cartofi),iar deasupra se pun feliile de telemea cu linguritele de unt.Undeva la mijloc sunt rosiile.

Se pune vasul in cuptor, cat sa se topeasca branza.

Se serveste calda. Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise