autor:

Topala Loredana

» » Fripturi

Cartofi natur

Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
500g cartofi,, 1legatura patrunjel,, 300g piept de pui,, 1ceasca ulei masline,, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii se taie cubulete si se fierb aprox 20 min. Se unge cu ulei de masline o tava sau un vas termorezistent, se adauga cartofii si se lasa pana cand prind crusta aurie.intre timp se fragezeste bine pieptul de pui si se pune pe gratar, dupa ce a fost presarat cu sare si piper. Se toaca patrunjel si se adauga peste cartofi,dupa ce ii scoti de la cuptor, se lasa putin la racit se orneaza pe un platou impreuna cu pieptul de pui.este o reteta simpla, sanatoasa si cu putine calorii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pastrav rasol cu cartofi natur

Pastrav rasol cu cartofi natur

Se curata pestele si se spala de cateva ori cu apa rece. L-am presarat cu sare mare si l-am bagat

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Medalion de somon cu cartofi natur la cuptor.

Medalion de somon cu cartofi natur la cuptor.

Se spala bine medalionul de somon si se aseaza intr-o tava yenna,pe langa care punem o ceapa rosie

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi,
  • 1legatura patrunjel,
  • 300g piept de pui,
  • 1ceasca ulei masline,
  • sare,

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ficatei de pui la gratar