autor:

Topala Loredana

» » Fripturi

Cartofi natur

Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
500g cartofi,, 1legatura patrunjel,, 300g piept de pui,, 1ceasca ulei masline,, sare,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii se taie cubulete si se fierb aprox 20 min. Se unge cu ulei de masline o tava sau un vas termorezistent, se adauga cartofii si se lasa pana cand prind crusta aurie.intre timp se fragezeste bine pieptul de pui si se pune pe gratar, dupa ce a fost presarat cu sare si piper. Se toaca patrunjel si se adauga peste cartofi,dupa ce ii scoti de la cuptor, se lasa putin la racit se orneaza pe un platou impreuna cu pieptul de pui.este o reteta simpla, sanatoasa si cu putine calorii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Mancarica de ficatei cu cartofi natur

Mancarica de ficatei cu cartofi natur

Ceapa se curata,se spala si se taie solzisori. Se pune la calit intr-o tigaie cu ulei,se presara

4 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Crap prajit cu garnitura de cartofi natur

Crap prajit cu garnitura de cartofi natur

1. Se curata pestele de solzi, urechi si intestine. 2. Se indeparteaza capul si coada, iar apoi

9 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi,
  • 1legatura patrunjel,
  • 300g piept de pui,
  • 1ceasca ulei masline,
  • sare,piper.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de porc cu sos pikant de prune