Am curatat cartofii de micile pete negre, i-am taiat in 2 pe cei mari si i-am spalat bine dupa care i-am pus intr-o oala cu apa clocotita si putina sare. I-am lasat sa fiarba pentru aproximativ 15 minute la foc mediu, acoperiti.
Dupa cele 15 minute, i-am pus intr-o strecuratoare si i-am lasat pentru 10 minute la odihnit.
In acest timp am incins cuptorul la 200 grade si am taiat baconul fasii. Peste cartofi am adaugat usturoiul maruntit, baconul si am pudrat tot cu piper, sare, oregano, busuioc, rozmarin si seminte de chimen.
Am stropit cu ulei, am amestecat bine si am pus totul intr-o tava cu hartie de copt dupa care am bagat la cuptor pentru aproximativ 40 minute. Daca ii doriti mai rumeniti de atat se mai tin 10 minute dar gustati sa nu ii uscati prea tare.
Am servit acesti minunati cartofi de care nu ma mai satur, cu un bol mare de salata verde. Sa aveti pofta!
Ma puteti gasi si aici: http://bucatariastefaniei.blogspot.ro/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii