Cartofii ii spala si le radem coaja.
Ii taiem cuburi mai mari.
iIi punem intr-o oala cu apa la fiert si cu un strop de sare, circa 15-20 de minute.
Dupa acest timp de fierbere ii scurgem bine de apa.
Luam o tava de cuptor si asezam hartie de copt in ea.
Punem cartofii in tava si ii condimentam cu putina sare, piper si boia de ardei dulce.
Peste cartofi punem cubulete mici de unt.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il presaram peste cartofi.
Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita tot cam 15-20 de minute.
Cand sunt gata ii scoatem din cuptor, ii asezam pe un platou, presaram cascaval ras si patrunjel verde tocat.
Ii servim simpli sau pot fi garnitura la o bucatica de carne.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii