autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi noi cu cascaval la cuptor

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2013

Ingrediente
6-7 cartofi noi mai mari, sare, piper, boia de ardei dulce, 150 gr cascaval, 1 lingura cu unt, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Cartofii ii spala si le radem coaja.
Ii taiem cuburi mai mari.
iIi punem intr-o oala cu apa la fiert si cu un strop de sare, circa 15-20 de minute.
Dupa acest timp de fierbere ii scurgem bine de apa.
Luam o tava de cuptor si asezam hartie de copt in ea.
Punem cartofii in tava si ii condimentam cu putina sare, piper si boia de ardei dulce.
Peste cartofi punem cubulete mici de unt.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il presaram peste cartofi.
Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita tot cam 15-20 de minute.
Cand sunt gata ii scoatem din cuptor, ii asezam pe un platou, presaram cascaval ras si patrunjel verde tocat.
Ii servim simpli sau pot fi garnitura la o bucatica de carne.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare cu marar

Mancare cu marar

Mancarea de vara preferata a parintilor mei. Este si mai buna daca o preparati cu carne afumata. Se

3 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

In bucatarie imi place sa experimentez arome, gusturi, combinatii. Am citit de mult despre o dulceata

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013

    Multumesc Valentina!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013

    bun,bun,bun...

  • Fara foto

    , 12 noiembrie 2013

    ai uitat sa spui de cascaval, cand si cum. presupun ca se pune ras pe deasupra la cartofi.

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 07 iulie 2013

      Multumesc!

    • Fara foto

      Fanaca Iulian , 29 iunie 2013

      super buna

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 6-7 cartofi noi mai mari
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingura cu unt
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Valentina!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute