Cartofii ii spala si le radem coaja.
Ii taiem cuburi mai mari.
iIi punem intr-o oala cu apa la fiert si cu un strop de sare, circa 15-20 de minute.
Dupa acest timp de fierbere ii scurgem bine de apa.
Luam o tava de cuptor si asezam hartie de copt in ea.
Punem cartofii in tava si ii condimentam cu putina sare, piper si boia de ardei dulce.
Peste cartofi punem cubulete mici de unt.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il presaram peste cartofi.
Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita tot cam 15-20 de minute.
Cand sunt gata ii scoatem din cuptor, ii asezam pe un platou, presaram cascaval ras si patrunjel verde tocat.
Ii servim simpli sau pot fi garnitura la o bucatica de carne.
Pofta buna!!!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii