Cartofii se curata, se taie in felii pe lungime si se inabusa in ulei cu putina apa. Separat se inabusa ceapa tocata cu ciupercile taiate felii, la care se adauga patrunjelul tocat, sare si piper. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza alternativ randuri de cartofi si de ciuperci cu ceapa. Deasupra se toarna smantana amestecata cu oua. Se introduce tava la cuptor ptr.30 min. Se serveste calda ca atare sau ca garnitura.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii