autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi noi cu ciuperci si smantana

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2009

Ingrediente
800g cartofi noi, 300g ciuperci proaspete, 2 cepe, 100g ulei, 3 oua, 100g smantana, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie in felii pe lungime si se inabusa in ulei cu putina apa. Separat se inabusa ceapa tocata cu ciupercile taiate felii, la care se adauga patrunjelul tocat, sare si piper. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza alternativ randuri de cartofi si de ciuperci cu ceapa. Deasupra se toarna smantana amestecata cu oua. Se introduce tava la cuptor ptr.30 min. Se serveste calda ca atare sau ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Andive la cuptor

Andive la cuptor

Se sterg andivele cu un prosop curat(NU SE SPALA!!!! caci devin amare) Se taie in doua si se indeparteaza

17 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)

Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Intre timp se spala legumele si se taie julien. Sunca

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pui cu pastai si cartof dulce