autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi noi cu ciuperci si smantana

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2009

Ingrediente
800g cartofi noi, 300g ciuperci proaspete, 2 cepe, 100g ulei, 3 oua, 100g smantana, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie in felii pe lungime si se inabusa in ulei cu putina apa. Separat se inabusa ceapa tocata cu ciupercile taiate felii, la care se adauga patrunjelul tocat, sare si piper. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza alternativ randuri de cartofi si de ciuperci cu ceapa. Deasupra se toarna smantana amestecata cu oua. Se introduce tava la cuptor ptr.30 min. Se serveste calda ca atare sau ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ochiuri

Spanac cu ochiuri

Spanacul se alege, se spala foarte bine in mai multe ape si se pune la fiert ibtr-un litru de apa

56 voturi    12 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas cu cartofi

Papricas cu cartofi

Taiem ceapa marunt ,ardeiul fasii mai mari si morcovul rondele.Intr-o tigaie mai inalta in care incingem

9 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
FASOLE FRECATA