autor:

» » Mancaruri cu carne

Cartofi noi cu costita afumata

Autor: tincuta (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tincuta (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iulie 2011

Ingrediente
1 kg cartofi noi mici, 200 gr. costita afumata, 50 gr. unt, 30 gr. faina, 3 catei de usturoi, 250 ml. lapte, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii curatati si spalati se fierb in apa cu sare si se scurg.
Se unge cu usturoi un vas care merge la cuptor.
Se aseaza pe fundul vasului feliute subtiri de costita.
Se pup apoi cartofii taiati felii (jumatate din cantitate), apoi costita si ultimul strat cartofii.
Se acopera totul cu sos alb, compus din:
-unt, faina, lapte, sare si piper.
Se baga vasul la cuptor, pana se rumeneste deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie rondele. Se

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi mici
  • 200 gr. costita afumata
  • 50 gr. unt
  • 30 gr. faina
  • 3 catei de usturoi
  • 250 ml. lapte
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME