Cartofii curatati si spalati se fierb in apa cu sare si se scurg.
Se unge cu usturoi un vas care merge la cuptor.
Se aseaza pe fundul vasului feliute subtiri de costita.
Se pup apoi cartofii taiati felii (jumatate din cantitate), apoi costita si ultimul strat cartofii.
Se acopera totul cu sos alb, compus din:
-unt, faina, lapte, sare si piper.
Se baga vasul la cuptor, pana se rumeneste deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii