Cartofi noi cu costita afumata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi mici;
  • 200 gr. costita afumata;
  • 50 gr. unt;
  • 30 gr. faina;
  • 3 catei de usturoi;
  • 250 ml. lapte;
  • sare, piper.

Mod de preparare

Cartofii curatati si spalati se fierb in apa cu sare si se scurg.

Se unge cu usturoi un vas care merge la cuptor.

Se aseaza pe fundul vasului feliute subtiri de costita.

Se pup apoi cartofii taiati felii (jumatate din cantitate), apoi costita si ultimul strat cartofii.

Se acopera totul cu sos alb, compus din:

-unt, faina, lapte, sare si piper.

Se baga vasul la cuptor, pana se rumeneste deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise