Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare;
Dovleceii se spala,se curata de coaja si se taie felii subtiri;
Cartofii se curata de coaja,se taie felii;
Se pregateste o compozitie din cascavalul ras,100 grame unt topit,smantana in care a fost desfacuta faina;
Se unge un vas termorezistent,cu untul ramas,se tapeteaza cu pesmet,se pun in straturi dovleceii,cartofii,compozitia de smantana,in asa fel incat ultimul strat sa fie din compozitie,se da vasul la cuptorul incins pentru 30 minute;
Se poate servi direct din vasul in care s-a facut,presarand in prealabil putina verdeata taiata marunt;
SFAT: pentru a fi siguri ca nu dati gres cu preparatul,dovleceii se pot fierbe inainte de a fi pusi in vas,cca 5-7 minute(intregi,dupa care ii putem taia felii).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii