Cartofii se spala si se pun la fiert pentru 15’. Se scot in strecuratoare. Taiem ceapa in felii si maruntim frunzele de patrunjel. Intr-o tava pentru friptura, punem cartofii, cepa, maslinele, uleiul si amestecam bine . Deasupra turnam laptele si presaram frunzele de patrunjel.
Punem tava in cuptorul incins, pentru 30’, dupa care cartofii se servesc calzi si stropiti din abundenta cu iaurt rece, sana,chefir sau lapte batut .
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii