Cartofii se curata si se da un clocot in apa cu sare, maxim 5 min. Cu cat cartofii sunt mai mici cu atit sunt mai dulci si deliciosi. In ceaun se incinge uleiul si se pun cartofii. Se amesteca cartofii cu paleta pentru a se praji uniform. Cind sunt rumeniti se stinge focul si se presara mararul tocat marunt si se amesteca in continuare 2-3 min. Se scot intr-un castron. Peste cartofi se pune sosul de usturoi care se face din usturoul tocat marunt si freacat cu ulei si sare. Se pune smintana si se fraca pana devine ca o crema.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii