Se curata si se spala bine cartifii. Se incalzeste intr-o tigaie uleiul de masline si se aduga cartofii. Se amesteca imediat si se pune capacul. Se prajesc cartofii 3-4 min pina se rumenesc putin. Se ia capacul si se presara rozmarin. Se scot cartofii din tigaie cu spumiera si se pun pe o farfurie mare, pe hirtie absorbanta. Se presara cartofii cu sare si se servesc imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii