autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi noi cu sos bechamel

Autor: Gabriela M (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela M (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Ingrediente
8 cartofi de marime medie, 2 cepe, 6 catei de usturoi, sare, condimente: rozmarin, maghiran, piper, , Sos bechamel:, 2 linguri unt, 2 linguri faina, 250 ml lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii curatati se spala, se taie cuburi cat de mari dorim (de preferat mai mici pentru a se patrunde mai bine cu sosul) si se asaza intr-un vas yena, uns in prealabil cu unt.

Ceapa se caleste putin in ulei de masline pana ce capata o culoare aurie, se amesteca cu usturoiul si cartofii taiati.

Se pune untul la topit, se adauga apoi si faina, dupa care se toarna cate putin laptele. Trebuie sa obtinem un sos gros ca smantana.Fierbinte se toarna peste cartofi.

Se da la cuptor pentru aproximativ o ora.

Se servesc cu patrunjel verde deasupra.

Sunt deliciosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ciuperci

Spanac cu ciuperci

Dupa ce am spalat spanacul si taiat coditele, l-am adaugat intr-o oala alaturi de ulei, patrunjel

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor