autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi noi cu sos bechamel

Autor: Gabriela M (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela M (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Ingrediente
8 cartofi de marime medie, 2 cepe, 6 catei de usturoi, sare, condimente: rozmarin, maghiran, piper, , Sos bechamel:, 2 linguri unt, 2 linguri faina, 250 ml lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii curatati se spala, se taie cuburi cat de mari dorim (de preferat mai mici pentru a se patrunde mai bine cu sosul) si se asaza intr-un vas yena, uns in prealabil cu unt.

Ceapa se caleste putin in ulei de masline pana ce capata o culoare aurie, se amesteca cu usturoiul si cartofii taiati.

Se pune untul la topit, se adauga apoi si faina, dupa care se toarna cate putin laptele. Trebuie sa obtinem un sos gros ca smantana.Fierbinte se toarna peste cartofi.

Se da la cuptor pentru aproximativ o ora.

Se servesc cu patrunjel verde deasupra.

Sunt deliciosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se curata bine si se clateste in cat mai multe ape. Se pune la fiert o oala cu apa in care,

1 vot    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Budinca cu varza acra si orez