Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine si se scurg. Cartofii mai mari se taie in jumatati sau sferturi, apoi se pun intr-o cratita impreuna cu untul topit si se amesteca. Cratita se introduce in cuptor la foc mijlociu si se lasa aproximativ 20 de minute, amestecand cartofii din cand in cand, ca sa se rumeneasca uniform. Cand sunt gata, se adauga putina sare, marar sau patrunjel tocat si se servesc calzi cu diferite fripturi, chiftele, ochiuri de oua.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii