Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg. cartofi noi, 50 gr. unt sau ulei, 1 lingura marar tocat, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Cartofii se spala apoi se freaca intr-un prosop aspru departindu-se cu un cutit resturile de coji. Se zvinta intr-un prosop si se pun intr-o cratita cu unt bine incins. Se agita mereu vasul ca sa se rumeneasca uniform cartofii. Cind sint gata, se sareaza, se presara mararul tocat si se mai lasa 2-3 minute pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu unt" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Cartofii se pun sa fiarba in apa cu sare pana cand s-au inmuiat,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine
9 voturi
3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 30 august 2010
Super !