Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi.
Ii punem intr-o cratita cu apa, putina sare si ii fierbem 15 minute, din momentul in care incep sa clocoteasca.
Dupa acest timp ii scurgem de apa.
Ungem un vas de ceramica cu unt.
Punem cartofii, ii condimentam cu sare, piper si rozmarin.
Spalam foile de ceapa verde, le taiem rondele, le punem printre cartofi.
La final presaram mixul de branzeturi.
Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita.
Introducem cartofii, ii lasam pana prind o crusta aurie.
Cand sunt gata ii scoatem, ii lasam 5 minute la racorit si servim. Sunt o mare bunatate!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii