Reteta postata pe: 10 mai 2010
Ingrediente
5 cartofi noi, mari, 200 g costita afumata, 100g ulei de porumb, 200g cascaval, Sare, Piper, Boia dulce, Rozmarin Frunze, Folie de aluminiu
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe orizontala( ca pe acordeon) lasand baza intact. Taiem costita si cascavalul in feliute. In fiecare crestatura punem o felie de costita si peste ea o felie de cascaval. Asezonam cu sare, piper, boia si rosmarin. Fiecare cartof il punem pe o bucata de folie, turnam cate putin ulei deasupra, ii inpachetam si-i punem in tava de copt. Ii dam la cuptor pentru 60’.
Se servesc calzi, pe pat de salata verde cu rosii si ardei.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi, impanati" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
cred ca sunt deliciosi,am sa incerc si eu.
costy hunny , 12 mai 2010
Felicitari sunt foarte buni am facut si eu si au iesit buni de tot.Mersi si spor la cat mai multe retete.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Foarte gustos si frumos prezentat, nota maxima!
constanta proca , 11 mai 2010
Merita incercata aceasta reteta !
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Pentru mine, reteta ta e inedita. Am salvat-o !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Si mie imi plac tare mult...
Andra (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Foarte frumosi cartofii tai..Felicitari
flory avram (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Arata foarte bine si cred ca sunt un deliciu,trebuie sa testez reteta,felicitari!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
O bunatate Lia!!!m-ai convins! stelute
husni (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Deliciosi ! Cu prima ocazie(cit mai repede),ii voi face.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Foarte buni! Prezentare super!
Sidy (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Ce fain arata cartofii , Lia ! Si eu fac asa ceva....
costy hunny , 10 mai 2010
Felicitari.arata foarte bine si cred ca sunt si foarte buni,imi place si cum sunt prezentati o idee buna pentru musafiri.mersi.
LALY , 10 mai 2010
Super reteta merita 5 stelute!!!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Oricum le punem numele, adevarul este ca sunt deliciosi !
Adina (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Ce bine arata!!! Cred ca sant si foarte gustosi!
Silvia , 10 mai 2010
Cartofi acordeon,o bunatate.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Ce bunatate!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Arata suprb!***** Si ce aromati sunt!Felicitari !