Cartofi noi, impanati

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Cartofi noi, impanati

Ingrediente

  • 5 cartofi noi, mari
  • 200 g costita afumata
  • 100g ulei de porumb
  • 200g cascaval
  • Sare
  • Piper
  • Boia dulce
  • Rozmarin Frunze
  • Folie de aluminiu

Mod de preparare

Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe orizontala( ca pe acordeon) lasand baza intact. Taiem costita si cascavalul in feliute. In fiecare crestatura punem o felie de costita si peste ea o felie de cascaval. Asezonam cu sare, piper, boia si rosmarin. Fiecare cartof il punem pe o bucata de folie, turnam cate putin ulei deasupra, ii inpachetam si-i punem in tava de copt. Ii dam la cuptor pentru 60’.

Se servesc calzi, pe pat de salata verde cu rosii si ardei.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise