Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1/2 kg. cartofi noi(sau in lipsa acestora, cartofi mici obisnuiti), 1/2 lingurita unt, putin mujdei de usturoi, fire de marar, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Cartofii se spala si se asaza intr-un vas de microgal, se scurge de apa, se acopera cu capacul potrivit si se introduce vasul in microgal. Se coc cartofii la temperatura cea mai mare timp de 9-11 minute. Dupa coacere se mai lasa vasul in microgal vreo 6-7 minute dupa care se scoate vasul cu atentie, fiind fierbinte. Se inlatura capacul cu atentie la iesirea aburilor. Se adauga untul amestecind usor cartofii, desigur, dupa ce s-au curatat, se adauga mujdeiul si se sareaza continuind amestecarea.
Se serveste cald pe un platou si se presara cartofii cu marar proaspat tocat. Se consuma ca atare sau ca garnitura la peste sau carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi in coaja copti la microgal" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi se curata,se spala si se tau pe lungime, unde se pune putin ulei pe fundul cratitei unde
2 voturi
1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se pune in wok 50 g ulei rapita, se adauga ceapa si se amesteca de cateva ori. Se adauga morcovii,
1 vot
0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2010
O bunatate !