Se spala cartofii de pamant, se curata, se taie bucati mai mari si se pun intr-un vas de yena cu capac, se presara cu sare si piper, se pun cele 2 lingurite de Secretul gustului si uleiul si se introduce vasul acoperit in cuptorul incins. Cand sunt aproape gata se ia capacul ca sa se rumeneasca cartofii. Se scot din cuptor, se presara cu usturoi granulat si cu o paleta se pun in farfurii si se rade branza peste ei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii