autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi noi la cuptor cu branza

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2010

Ingrediente
-1,500 kg cartofi noi, -branza pentru ras, -sare, -piper, -2 lingurite de Secretul gustului cu legume, -ulei, -usturoi granulat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii de pamant, se curata, se taie bucati mai mari si se pun intr-un vas de yena cu capac, se presara cu sare si piper, se pun cele 2 lingurite de Secretul gustului si uleiul si se introduce vasul acoperit in cuptorul incins. Cand sunt aproape gata se ia capacul ca sa se rumeneasca cartofii. Se scot din cuptor, se presara cu usturoi granulat si cu o paleta se pun in farfurii si se rade branza peste ei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Curatam cartofii noi, ii spalam. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa, cu unt si putina sare. Ii

3 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile le

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    O bunatate, arata bine, si eu voi face. Acum postez o portie de cartofi simpli, dar tot la cuptor.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Imi place tare mult...Simplu,rapid si tare gustos...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Mult mai simpli ca ai mei!, Un preparat mai rapid , mai economic. E adevarat suntem in epoca miniatuzarilor ?, nu ?. Lasand gluma , arata foarte fain !

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Deliciosi.....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Foarte buni!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • -1,500 kg cartofi noi
  • -branza pentru ras
  • -sare
  • -piper
  • -2 lingurite de Secretul gustului cu legume
  • -ulei
  • -usturoi granulat

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Linte verde cu lamaie si carne de porc