Asezati cartofii pe 4 bete de frigarui si infasurati in folie de aluminiu, apoi puneti pe gratar pentru 30 - 40 de minute.
Dati folia la o parte, amestecati intr-un bol dressingul, uleiul de masline si sarea si ungeti cartofii cu acest amestec.
Asezati din nou pe gratar, fara folie de acesta data, si dupa 4 - 5 minute sunt tocmai buni de savurat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii