autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi noi, prajiti

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2010

Ingrediente
1 kg cartofi noi, marunti, Ulei de palmier, Frunze de patrunjel, Sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii, pe cei mai marisori ii taiem in doua si cand uleiul este bine incins, punem cartofii la prajit, pentru 15’. Ii scoatem cu o paleta, ii asezonam cu sare si mult patrunjel verde.
Se pot servi simpli, cu iaurt sau langa o bucata de friptura.
Eu iam servit cu pulpe de pui si salata de sfecla rosie.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi, prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI NOI PRAJITI

CARTOFI NOI PRAJITI

Eu,curat cartofii noi intr-un saculet de carpa cu sare mare.Cartofii astfel curatati,se spala si

18 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ouă ochiuri

Spanac cu ouă ochiuri

Tocăm ceapa şi usturoiul. Fierbem spanacul cam 7-8 minute, îl scurgem bine de apă şi

15 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anca Teo , 01 iunie 2013

    bunnnn

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte buni! Pt Flori si Alice: acest ulei e foarte bun, se aseamana la gust cu uleiul de masline, se foloseste la prajit de mai multe ori, se gaseste in magazine de tip penny, dar poate si in alte magazine.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Mi-ai facut o pofta....Si cu copanul ala...M-ai dat gata.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Imi lasa apa in gura ......deliciossss. Ulei de palmier?oare ce gust are

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Unde se gaseste ulei de palmier?

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Deliciosi!!!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Iar ne-ai facut pofta !!!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte gustosi, arata minunat.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte bun,si mie tot cei mici imi plac.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Sunt o bunatate...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte buni! Anul acesta inca nu am cumparat...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • marunti
  • Ulei de palmier
  • Frunze de patrunjel
  • Sare

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole