1- se curata cartofii si morcovul, se spala si se taie in felii groase de aprox. 0.5 cm.Se indeparteaza soricul de la slanina, iar aceasta se taie in cubulete.Ceapa curatata se taie rondele.
2- se taie in doua ardeiul, se indeparteaza cotorul, se spala si se taie in fasii de aprox.1 cm.Se curata mazarea pastai si se taie in bucati scurte.
3- se calesc bucatelele de slanina si rondelele de ceapa intr-o tigaie mare, la foc mediu, pana se inmoaie.
4- se adauga cartofii si legumele si se prajesc timp de aprox. 1 minut, amestecand continuu.Se continua fierberea la foc mai mic, acoperit, timp de 15-20 minute, pana se inmoaie.In acest timp se amesteca din cand in cand.
5- se continua fierberea la foc puternic, neacoperit, timp de 3-4 minute, pana cand legumele devin usor crocante.Se condimenteaza dupa gust, se presara patrunjel tocat, iar apoi se serveste.Se recomanda servirea alaturi de salata proaspata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii