1- se curata cartofii si morcovul, se spala si se taie in felii groase de aprox. 0.5 cm.Se indeparteaza soricul de la slanina, iar aceasta se taie in cubulete.Ceapa curatata se taie rondele.
2- se taie in doua ardeiul, se indeparteaza cotorul, se spala si se taie in fasii de aprox.1 cm.Se curata mazarea pastai si se taie in bucati scurte.
3- se calesc bucatelele de slanina si rondelele de ceapa intr-o tigaie mare, la foc mediu, pana se inmoaie.
4- se adauga cartofii si legumele si se prajesc timp de aprox. 1 minut, amestecand continuu.Se continua fierberea la foc mai mic, acoperit, timp de 15-20 minute, pana se inmoaie.In acest timp se amesteca din cand in cand.
5- se continua fierberea la foc puternic, neacoperit, timp de 3-4 minute, pana cand legumele devin usor crocante.Se condimenteaza dupa gust, se presara patrunjel tocat, iar apoi se serveste.Se recomanda servirea alaturi de salata proaspata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii