1- se curata cartofii si morcovul, se spala si se taie in felii groase de aprox. 0.5 cm.Se indeparteaza soricul de la slanina, iar aceasta se taie in cubulete.Ceapa curatata se taie rondele.
2- se taie in doua ardeiul, se indeparteaza cotorul, se spala si se taie in fasii de aprox.1 cm.Se curata mazarea pastai si se taie in bucati scurte.
3- se calesc bucatelele de slanina si rondelele de ceapa intr-o tigaie mare, la foc mediu, pana se inmoaie.
4- se adauga cartofii si legumele si se prajesc timp de aprox. 1 minut, amestecand continuu.Se continua fierberea la foc mai mic, acoperit, timp de 15-20 minute, pana se inmoaie.In acest timp se amesteca din cand in cand.
5- se continua fierberea la foc puternic, neacoperit, timp de 3-4 minute, pana cand legumele devin usor crocante.Se condimenteaza dupa gust, se presara patrunjel tocat, iar apoi se serveste.Se recomanda servirea alaturi de salata proaspata.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii