Se pun la fiert cartofii in 1litru de apa se lasa cam 30 sau 45 minute se incearca cu furculita cand sunt fierti se scot se strecoara se pun intr-un vas de plastic se ia mixerul si incepe zdrobirea se mixeaza 2-3 minute se pune si lingura de margarina dupa care se mixeaza 2-3 minute se sparge oul, se mixeaza din nou tot acelasi timp de mai sus .
Se toarna laptele, cam 150 ml, pana devine moale se pune sare vegeta dupa gust in caz ca ati scapat mai multa sare se adauga si cealalta jumatate din lapte pentru a absoarbe din sare. Se serveste cald cu o fripturica de pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii