autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi prajiti

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 2 kg cartofi, 200 ml ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se spală, se taie in forma de bara si se prajesc intr-o baie de ulei infierbintat. Cind sint gata prajiti, se scot cu paleta, se asaza pe un platou si se sareaza (se amesteca). Se servesc fierbinti ca garnituri la preparate din carne sau ca atare, cu cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi prajiti cu boia si usturoi

Cartofi prajiti cu boia si usturoi

Se curata cartofii, se spala si se taie pe lungime. Se usuca pe prosop de bucatarie de hartie. Se

5 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Cartofi prajiti cu ceapa

Cartofi prajiti cu ceapa

Cartofii se curata si se taie felii subtiri si ceapa se taie fideluta. Intr-o tigaie se incalzeste

5 voturi    3 comentarii
45 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
CIUPERCI LA TIGAIE, CU ROZMARIN