Cartofii se curata de coaja, se spală, se taie in forma de bara si se prajesc intr-o baie de ulei infierbintat. Cind sint gata prajiti, se scot cu paleta, se asaza pe un platou si se sareaza (se amesteca). Se servesc fierbinti ca garnituri la preparate din carne sau ca atare, cu cascaval ras deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii