autor:

Fara foto

» » Fripturi

CARTOFI PRAJITI

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
cartofi, ulei, sare, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala si taie felii, se prajesc in uleiul incins. Dupa ce ii scoatem din ulei, le dam cu sare si mujdei de usturoi. (usturoiul il pisam si il frecam cu ulei pana se obtine o compozitie omogena)
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI PRAJITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
cartofi prajiti

cartofi prajiti

cartofii se curata se spala,se taie pai si se pun la zvantat pe un servetel. intre timp se incinge

9 voturi    8 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI PRAJITI LA CUPTOR

CARTOFI PRAJITI LA CUPTOR

Cartofii se curata,se spala si se taie rondele.Intr-un vas de yena se toarna ulei de masline, se

21 voturi    13 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 15 august 2008

    Taiati rondele subtiri cartofii, in special cei noi, se coc mai repede si ies mai crocanti.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Taiati rondele subtiri cartofii, in special cei noi, se coc mai repede si ies mai crocanti.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ciolan afumat in vas roman