Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja impreuna cu usturoiul. Se lasa la fiert aproximativ 20 minute. Intr-o tigaie putin adanca se pun 100ml ulei si untul impreuna cu ceapa taiata felii(daca se poate cat mai subtire, dar nu neaparat pt ca acesta oricum se topeste). Cand aceasta devine sticloasa se adauga sare, piper, oregano, rozmarin, cartofii zdrobiti grosier, usturoiul fiert, restul de ulei de masline si se lasa cu capac, la foc mic pana se rumenesc, adica inca aproximativ 20-30 minute. Se scot pe un platou(eu in lipsa lui am folosit un castron, deoarece se consumau imediat si eram in familie) si se presara deasupra patrunjelul tocat.
Spor la treaba! sau dupa caz Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii