autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Cartofi prajiti cu carnaciori de Plescoi

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi., 500 gr carnaciori de Plescoi., 300 gr ulei de palmier nehidrogenat pentru prajit cartofii., sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,menta uscata,vegeta fara sare(bio).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii taiem si pregatim ceaunul de prajit punand cele 300 ml, ulei de palmier nehridorgenat, la incins.Dupa ce am pus cartofii in ceaun pentru prajit amestecam mai des, ca sa nu se prinda sau sa se arda prea tare.Eu mestec cu o paleta de lemn,ca sanu-i sfaram,cand mamestec in ei.Dupa prajire ii punem intr-un castron si ii lasam sa se scurga uleiul de pe ei.Separat prajim si carnaciori de Plescoi, intr-o lingura de ulei de masline,cam 2 minute nu mai mult.Aranjam cartofii pe un platou si adaugam si carnaciori.Ii putem servi cu o salata de vara sau cu castraveti murati,sau gogosari murati.Sunt un deliciu.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu carnaciori de Plescoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola

Pieptul de pui se spala,se lasa la scurs si apoi se taie fasii mai mari.Se condimenteaza cu sare

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte frumos!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Mama ce bine arata.......deliciosi.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Apetisant!!!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      Foarte bun!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Foarte tentant.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Imi plac carnatii de Plescoi............merg cu bere.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi.
  • 500 gr carnaciori de Plescoi.
  • 300 gr ulei de palmier nehidrogenat pentru prajit cartofii.
  • sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,menta uscata,vegeta fara sare(bio).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tahchin (Budinca de orez cu carne)