Cartofii curatati se taie in 4 si se pun la fiert, in apa deja fierbinte, timp de 5-8 minute, dupa care se scurg bine de apa.
Intre timp se da drumul la cuptor si se pune tava la incalzit. Cand tava este fierbinte, se scoate din cuptor si se pune untul facut bucatele si ulei de masline dupa gust. Se adauga foile de dafin si rozmarinul. Se continua umplerea tavii cu ceapa rosie taiata in 4, iar mai apoi cartofii semifierti.
Capatana de usturoi se taie pe jumatate si se pune in tava. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se amesteca bine ingredientele.Peste toate acestea se toarna 125 ml de otet balsamic.
Mai departe se amesteca bine ingredientele cat sa-si imprumute fiecare din aroma si se baga la cuptor, timp de 40-50 de minute, pana ce cartofii sunt caramelizati.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii