Fierbeti cartofii curatati in apa sau pe aburi si taiati-i rondele mai groase. Taiati dovleceii rondele, iar cepele in patru.
Incingeti intr-o tigaie 4 linguri de ulei, impreuna cu ardeii iuti intregi, caliti apoi si jumatate din legume si scoateti-le pe hartie absorbanta ca sa se scurga.
In acelasi ulei caliti si legumele ramase si scurgeti-le.
Bateti iaurtul cu telul, sarati, piperati si incorporati cimbrul tocat marunt.
Tineti legumele calite - circa 30 de minute - in sosul de iaurt astfel preparat, sa se patrunda, si serviti-le imediat.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii