autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi si dovlecei cu sos de iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 iaurturi, , 500 g dovlecei, , 5 cartofi nesfaramiciosi, , 3 cepe albe (dulci), , 2-3 ardei iuti verzi (mici), , 1 legatura de cimbru, , ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Fierbeti cartofii curatati in apa sau pe aburi si taiati-i rondele mai groase. Taiati dovleceii rondele, iar cepele in patru.
Incingeti intr-o tigaie 4 linguri de ulei, impreuna cu ardeii iuti intregi, caliti apoi si jumatate din legume si scoateti-le pe hartie absorbanta ca sa se scurga.
In acelasi ulei caliti si legumele ramase si scurgeti-le.
Bateti iaurtul cu telul, sarati, piperati si incorporati cimbrul tocat marunt.
Tineti legumele calite - circa 30 de minute - in sosul de iaurt astfel preparat, sa se patrunda, si serviti-le imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si dovlecei cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala foarte bine in mai multe ape.Se rup apoi cozile si nervurile mai groase. Punem

13 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ratatouille GUSTOS

Ratatouille GUSTOS

Se taie felii lungi subtiri din vanata si se onduleaza pe cate o scobitoare.Palaria de ciuperca se

6 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 iaurturi
  • 500 g dovlecei
  • 5 cartofi nesfaramiciosi
  • 3 cepe albe (dulci)
  • 2-3 ardei iuti verzi (mici)
  • 1 legatura de cimbru
  • ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Mancare de legume cu orez