Se aleg cartofii de aceasi masime si de forma lunguiata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale si se tin in apa rece.Inainte de a se praji, acestea se usuca intr-un servet.
Cartofii se rumenesc pe rand in ulei mult si foarte incins.Se scot imediat ce au capatat o culoare aurie, se sareaza si dupa gust, se presara cu cascaval ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii