Se aleg cartofii de aceasi masime si de forma lunguiata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale si se tin in apa rece.Inainte de a se praji, acestea se usuca intr-un servet.
Cartofii se rumenesc pe rand in ulei mult si foarte incins.Se scot imediat ce au capatat o culoare aurie, se sareaza si dupa gust, se presara cu cascaval ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii