autor:

Fara foto

» » Aperitive

cartofi sip cu cascaval

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
800 g cartofi, 100 g cascaval, 100 ml ulei, 20 g sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg cartofii de aceasi masime si de forma lunguiata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale si se tin in apa rece.Inainte de a se praji, acestea se usuca intr-un servet.
Cartofii se rumenesc pe rand in ulei mult si foarte incins.Se scot imediat ce au capatat o culoare aurie, se sareaza si dupa gust, se presara cu cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi sip cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Scovergi din Lunca Dunarii

Scovergi din Lunca Dunarii

Coca se face ca la paine. Dizolva drojdia si zaharul in 100 ml apa. * Amesteca faina, apa,

21 voturi    13 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Bilute cu telemea

Bilute cu telemea

Intr-un bol se bat ouale spuma, peste care se rade telemeaua. Se adauga piperul, apoi praful de copt

5 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 800 g cartofi
  • 100 g cascaval
  • 100 ml ulei
  • 20 g sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Boikos - painicele