autor:

Fara foto

» » Aperitive

cartofi sip cu cascaval

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
800 g cartofi, 100 g cascaval, 100 ml ulei, 20 g sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg cartofii de aceasi masime si de forma lunguiata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale si se tin in apa rece.Inainte de a se praji, acestea se usuca intr-un servet.
Cartofii se rumenesc pe rand in ulei mult si foarte incins.Se scot imediat ce au capatat o culoare aurie, se sareaza si dupa gust, se presara cu cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi sip cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mingiute de cascaval date prin pesmet

Mingiute de cascaval date prin pesmet

Amestecati cascal, faina, oua, delikat, faceti mingiute mici pe care le dati prin pesmet si le puneti

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Pateuri si covrigei cu branza

Pateuri si covrigei cu branza

Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul

6 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 800 g cartofi
  • 100 g cascaval
  • 100 ml ulei
  • 20 g sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Triunghiuri cu cascaval