autor:

Maria Namoloiu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi svabesti

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
500g cartofi, 150g piept afumat sau costita, 1 ardei gras rosu, 2 cepe, boia, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Se fierb in apa cu sare. Intre timp se curata si se toaca ceapa, ardeiul se taie marunt, iar costita se taie fasii. Ceapa si ardeii se calesc in ulei pana se inmoaie. Spre final se adauga si costita pana se rumeneste. Cartofii scursi se amesteca cu ceapa si restul, se adauga boia, condimente si se mai amesteca 1 minut, 2 pe foc. Daca e prea gros, se mai adauga din zeama in care au fiert cartofii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi svabesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2011

    !mi plac si e o idee pentru maine !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Super !

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Deliciosi, eu tai insa boiaua pentru ca nu imi place.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 150g piept afumat sau costita
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

34 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

!mi plac si e o idee pentru maine !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor cu cartofi noi,ceapa verde si dovlecei