autor:

Maria Namoloiu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi svabesti

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
500g cartofi, 150g piept afumat sau costita, 1 ardei gras rosu, 2 cepe, boia, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Se fierb in apa cu sare. Intre timp se curata si se toaca ceapa, ardeiul se taie marunt, iar costita se taie fasii. Ceapa si ardeii se calesc in ulei pana se inmoaie. Spre final se adauga si costita pana se rumeneste. Cartofii scursi se amesteca cu ceapa si restul, se adauga boia, condimente si se mai amesteca 1 minut, 2 pe foc. Daca e prea gros, se mai adauga din zeama in care au fiert cartofii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi svabesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu mustar si usturoi

Cartofi la cuptor cu mustar si usturoi

Aceasta reteta am luat-o de pe http://amainbucatarie.blogspot.com pt ca mi-a placut mult si mi sa

59 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu sunca, cartofi si sos picant

Vinete cu sunca, cartofi si sos picant

Vinata, ardeiul, rosiile si usturoiul se taie rondele. Vinetele se pun la prajit intr-o tava cu foarte

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2011

    !mi plac si e o idee pentru maine !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Super !

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Deliciosi, eu tai insa boiaua pentru ca nu imi place.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 150g piept afumat sau costita
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

33 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

!mi plac si e o idee pentru maine !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Chiftelute de pui cu ciuperci si garnitura de mazare