autor:

Maria Namoloiu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi svabesti

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
500g cartofi, 150g piept afumat sau costita, 1 ardei gras rosu, 2 cepe, boia, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Se fierb in apa cu sare. Intre timp se curata si se toaca ceapa, ardeiul se taie marunt, iar costita se taie fasii. Ceapa si ardeii se calesc in ulei pana se inmoaie. Spre final se adauga si costita pana se rumeneste. Cartofii scursi se amesteca cu ceapa si restul, se adauga boia, condimente si se mai amesteca 1 minut, 2 pe foc. Daca e prea gros, se mai adauga din zeama in care au fiert cartofii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi svabesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Soté de legume cu oua

Soté de legume cu oua

Acesta e un altfel de sote de legume, de data asta am incorporat si oua pentru o masa satioasa ce

2 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
AREDI UMPLUTI CU OREZ

AREDI UMPLUTI CU OREZ

Intr-un ceaun se pune uleiul, se toaca cepa si se lasa putin sa se innmoaie,apoi se adauga ciupercile

6 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2011

    !mi plac si e o idee pentru maine !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Super !

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Deliciosi, eu tai insa boiaua pentru ca nu imi place.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 150g piept afumat sau costita
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

33 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

!mi plac si e o idee pentru maine !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci cu cascaval, branza topita si smantana