autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi taranest cu kaiser

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
4-5 cartofi,250g kaiser,2 cepe, ardei gras rosu,ulei,sare,marar

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare .Cand sunt fierti se curata de coaja si se taie cuburi.Intr-o tigaie cu ulei icins se pune ceapa taiata solzisori si ardeiul taiat marunt,si se lasa sa se caleasca.Cand ceapa s-a inmuiat se adauga kaiserul feliat subtire,si se mai caleste putin.Vasul se ia de pe foc,se adauga cartofii,se sareaza si se amesteca usor sa nu se sfarame cartofii.Se presara deasupra marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranest cu kaiser" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Dovleceii spalati se taie in doua, pe latime, apoi fiecare jumatate feliata pe lungime, se pudreaza

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui marinat, cu legume şi orez

Pui marinat, cu legume şi orez

Tăiaţi cepele curăţate în felii, adăugaţi restul ingredientelor, la urmă uleiul de măsline

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 4-5 cartofi,250g kaiser,2 cepe, ardei gras rosu,ulei,sare,marar

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Bagheta umpluta in crusta de bacon Bagheta umpluta in crusta de bacon

Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez lasand pe coaja cca 0,5 cm. Preparam o omleta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Pastai in sos cu usturoi