autor:

Anca E. Voicu

» » Mancaruri cu carne

Cartofi taranesti

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 februarie 2015

Ingrediente
6 cartofi fierti in coaja, 3 cepe mici, 100 g Kaizer, bacon sau orice alt tip de sunca va place, Sare, piper, boia – dupa gust, Pentru decor: patrunjel tocat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, iar cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.
Se taie felii kaizerul si se maruntesc cele 3 cepe. Se caleste mai intai kaizerul sau sunculita in putin ulei, apoi se adauga si ceapa. Cand ceapa devine aurie, se pot adauga si cartofii fierti si se calesc, amestecand bine.
Se poate servi cu patrunjel tocat sau alaturi de o salata de legume.


Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu sos de ton, cartofi taranesti si salata de rosii

Pulpe de pui cu sos de ton, cartofi taranesti si salata de rosii

Pulpele de pui se clatesc in apa rece, se zvanta cu un prosop de bucatarie din hartie si se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)

Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Intre timp se spala legumele si se taie julien. Sunca

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi fierti in coaja
  • 3 cepe mici
  • 100 g Kaizer
  • bacon sau orice alt tip de sunca va place
  • Sare
  • piper
  • boia – dupa gust
  • Pentru decor: patrunjel tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

11 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ardei Umpluti