autor:

Anca E. Voicu

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi taranesti

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2017

Ingrediente
600 g cartofi, 2 cepe albe mari, 250 g sunca taraneasca, sare si piper dupa gust, cateva frunze de ceapa verde, putin patrunjel proaspat

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun nedecojiti la fiert, intr-o oala cu apa si sare. Cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.



Se taie ceapa marunt, iar sunca taraneasca in fasii subtiri. Se caleste sunculita in putin ulei incins, apoi se adauga si ceapa. Cand ceapa devine aurie, se adauga si cartofii fierti si se calesc impreuna, amestecand bine.



Se servesc cu frunze de ceapa verde si patrunjel tocate marunt.



Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Cartofi taranesti cu pui

Cartofi taranesti cu pui

Curatam cartofii apoi ii taiem cuburi sau rondele si ii punem in tava. Peste ei se pune ceapa taiata

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)

Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Intre timp se spala legumele si se taie julien. Sunca

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Petrisor , 27 aprilie 2018

    Deliciosi si buni, bravo.

  • Fara foto

    Daniel , 26 februarie 2018

    Foarte bun si gustos, imi place cum este aranjata farfuria.

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 2 cepe albe mari
  • 250 g sunca taraneasca
  • sare si piper dupa gust
  • cateva frunze de ceapa verde
  • putin patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

11 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Petrisor

Deliciosi si buni, bravo.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura Kati Prajitura Kati

Se pune faina cu untura si se amesteca, se adauga zaharul, sarea, praful de copt, ouale si smantana si se framanta pana se obtine un

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Tocanita persana de miel cu ierburi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver Tocanita persana de miel cu ierburi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea de miel se amesteca bine cu sucul de lime, sarea, piperul si ierburile uscate. Daca aveti, puteti folosi si ierburi proaspete. Se

0 voturi    0 comentarii
4h 15 min
Retete de Pasti
Marinata simpla cu usturoi si cimbrisor la aparatul de marinat Food Saver