Cartofi taranesti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi
  • 2-3 cepe
  • 500 gr. bacon afumat
  • delicat
  • ulei
  • sare.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja dar sa fie putin mai tari cand infigi furculita in ei, dupa ce se racesc se curata, se taie in patru si apoi tot cartoful in doua si se prajesc in friteuza daca e posibil (astfel ies mai crocanti), alaturi intr-o tigaie se caleste ceapa cu baconul taiat si el fasii.

Se scot cartofii si se amesteca cu prajeala din tigaie se pune delicat, sare dupa gust. Merg serviti atat ca mancare de baza cat si ca garnitura la fripturi.

Sunt deliciosi, va garantez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise