autor:

vio.vio

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

cartofi taranesti (5portii)

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
1,5kg cartofi,200g kaizer,4 cepe mari,sare piper, daca doriti.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii se taie cubulete si se prajesc in ulei.Separat se caleste ceapa solzisori(pina se rumeneste)apoi punem kaizerul peste ceapa mai calim ipreuna 7-10minute apoi punem la scurs intr-o sita ,dupa ce sa scurs ceapa se adauga peste cartofii prajiti ,se pune sare piper dupa gust.

sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi taranesti (5portii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de dovlecei

Sufleu de dovlecei

Spalam dovleceii si apoi ii dam prin razatoarea mare.Punem la incins ulei intr-o tigaie si calim

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf de orez cu ciuperci

Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe

6 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 23 iunie 2011

    imi plac la nebunie acesti cartofi,dar care este adevarata reteta nimeni nu stie;eu de exemplu,fac cu cartofii fierti,pentru a nu fi atat de grasi,alaturi bineinteles si de un gratar felicitari!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 iunie 2011

    Am pregatit recent aceasta reteta dar am calit impreuna cu ceapa si 6 catei de usturoi .Dupa ce am scurs uleiul am pus o lingurita cu chilli (noi mancam picant ) si a iesit o bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      O bunatate,nici nu ar avea cum sa nu fie gustos,la asa ingrediente bune.Felicitari pentru reteta,ai votul meu.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Deliciosi,eu fac fara kaiser,dar o sa incerc si cu kaiser,sigur sunt foarte buni...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Îmi place cum ai prezetat reţeta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Foarte gustosi. Si eu strecor ceapa sa nu fie prea grasi cartofii.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1,5kg cartofi,200g kaizer,4 cepe mari,sare piper, daca doriti.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

LUBITA (Chef de cuisine)

imi plac la nebunie acesti cartofi,dar care este adevarata reteta nimeni nu stie;eu de exemplu,fac cu cartofii fierti,pentru a nu fi atat de grasi,alaturi bineinteles si de un gratar felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ficatei cu legume