autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cartofi taranesti cu afumatura

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 4 cepe, 200 g sunca afumata, 1 legatura marar, sare, piper, boia

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Cureti cartofii, ii tai cubulete si ii pui la fiert in apa cu sare. Tai marunt ceapa curatata si sunca si le calesti impreuna cateva minute. Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgi de zeama, ii adaugi peste ceapa si afumatura prajite si le pui din nou sa se prajeasca toate. Potrivesti de sare, piper si boia si lasi mancarea pe foc mic 15 minute. Cand e gata presari mararul tocat si o dai deoparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de pui in crusta de alune

Rulada de pui in crusta de alune

Desfac peptul de pui, sa obtin o foaie dreptunghiulara. Bat pieptul de pui pana obtin o foaie subtire

140 voturi    36 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti folosi carne tocata sau carne de porc si o bucatica de slanina afumata pe care le dati prin

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Rata cu nuci