Cureti cartofii, ii tai cubulete si ii pui la fiert in apa cu sare. Tai marunt ceapa curatata si sunca si le calesti impreuna cateva minute. Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgi de zeama, ii adaugi peste ceapa si afumatura prajite si le pui din nou sa se prajeasca toate. Potrivesti de sare, piper si boia si lasi mancarea pe foc mic 15 minute. Cand e gata presari mararul tocat si o dai deoparte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii