autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cartofi taranesti cu afumatura

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 4 cepe, 200 g sunca afumata, 1 legatura marar, sare, piper, boia

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Cureti cartofii, ii tai cubulete si ii pui la fiert in apa cu sare. Tai marunt ceapa curatata si sunca si le calesti impreuna cateva minute. Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgi de zeama, ii adaugi peste ceapa si afumatura prajite si le pui din nou sa se prajeasca toate. Potrivesti de sare, piper si boia si lasi mancarea pe foc mic 15 minute. Cand e gata presari mararul tocat si o dai deoparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Platou mixt cu friptura si legume

Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe

2 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Paella cu piept de pui

Paella cu piept de pui

Se spala rosiile, ardeiul, ceapa si se toaca marunt, se toaca si cateii de usturoi si se pun intr-o

56 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancare mexicana